WONDER WOMAN 1984: NAJIŠČEKIVANIJI FILM SEZONE U KINIMA

Nakon višemjesečnog čekanja, jedan od najvećih blockbustera svih vremena u kina stiže, u distirbuciji Blitza, taman uoči blagdana i to u najprestižnijim IMAX, 4DX i 3D kino formatima.

 

Fantastična Gal Gadot se vratila ulozi hrabre Amazonke u nastavku velikog DC kino hita iz 2017. godine koji je postao akcijski film s najvećom zaradom u povijesti koji je režirala žena. I ovaj je nastavak režirala Patty Jenkins.

 

Za razliku od prvog filma čija je radnja smještena u vrijeme Prvog svjetskog rata, nastavak priče o Diani Prince smješten je, kako i naslov kaže, u osamdesete godine prošlog stoljeća. Radi se o potpuno novom utjelovljenju Wonder Woman. Zanimljivost sa snimanja je da su žene na setu morale savladati poligon s preprekama, pokazati svoje gimnastičke vještine i proći plivački ispit kako bi postale Amazonke u Wonder Woman 1984. Među natjecateljicama u triatlonu tijekom Amazonskih igara koje vidimo tijekom uvodne scene filma su Doutzen Kroes, Brontë Lavine, Dayna Grant, Jessie Graff, Miranda Chambers, Jade Johnson, Moe Sasegbon, Briony Scarlet i Gwendolyn Osborne. Na amazonskom stadionu su atletičarke Christiaan Schodel (akrobacije u zraku), Scarlet (plivanje), Jenny Pacey (plivanje), Saskia Neville (trčanje po zidu, salto unazad), Donna Forbes (parkour), Katie McDonnell (parkour) i Hayley Warnes (jahačica).

 

Wonder Woman nije samo još jedan film superjunakinji, to je film koji donosi radnju u kojemu je ova superjunakinja tretirana s dostojanstvom, poštovanjem i na način koji zaslužuje. Možemo stoga reći da se radi o zaista pravom filmu koji osnažuje žene!

 

S redateljicom Patty Jenkins i Gal Gadot u naslovnoj ulozi, u filmu ćemo gledati i Chrisa Pinea, Kristen Wiig kao Cheetah, Pedra Pascala, Robin Wright i Connie Nielsen.

 

Film Wonder Woman 1984, u distribuciji Blitz filma, pogledajte od 23.12. u najprestižnijim IMAX, 4DX i 3D i 2D kino formatima, a ulaznice kupite već danas online ili na blagajnama kina.