POTRAŽITE KOD SVOG OPERATORA ZASTRAŠUJUĆE DOBAR FILMSKI KANAL – CINESTAR TV FANTASY!

Početkom kolovoza započeto je emitiranje novog, jedinstvenog filmskog kanala, posebno osmišljenog za sve obožavatelje žanrova koji prikazuju likove iz mašte, stvorenja iz snova te filmove od kojih prolaze trnci i zastaje dah. Najstrašniji i najuzbudljiviji filmski kanal CineStar TV Fantasy jedini je TV kanal u regiji koji objedinjuje žanrove poput misterija, fantazije, horora, znanstvene fantastike, avanture, katastrofe, kao i filmove o superjunaci­ma, čudovištima te nezaobilazne animacije.

Za sve one koji žele biti oča­rani, uvučeni u svijet magije i fantastičnog, za sve koji žele doživjeti najintenzivnije filmske osjećaje, CineStar TV Fantasy prvi je izbor TV kanala! Upravo zbog toga osmišljen je jedinstveni kanal za sve generacije na kojem se prikazuju vrhunski filmovi sa vrhunskim glumcima u dobrim pričama znanstveno-fantastičnog, avanturističkog, pustolovnog, misteriozno, te žanra strave i užasa. Proročanstva, Looper, Knjiga iskupljenja, Izvorni kod, Zla kob, Majstori iluzije, Zabranjeno kraljevstvo i Arthur i Maltazardova osveta samo su neki od TV naslova kojima nas povodom svog dolaska na televizijske ekrane časti CineStar TV Fantasy!

Novi kanal CineStar TV grupe, CineStar TV Fantasy, možete pratiti od 01. kolovoza 2016. na odabranim TV platformama u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji, BiH, Makedoniji i Crnoj Gori. Za dodatne informacije o aktivaciji CineStar TV Fantasy kanala  te ostalih CineStar TV kanala predlažemo da kontaktirate svog operatora. Osim CineStar TV Fantasy kanala, u CineStar TV Channels obitelj spadaju CineStar TV Premiere kanali, koji prikazuju najnovije premijerne filmske naslove koji su imali svjetsku kino realizaciju i to s odmakom od svega 12 do 16 mjeseci od početka prikazivanja u kinima, te dobro poznati i gledani filmski kanali CineStar TV i CineStar TV Action&Thriller, koji su na regionalnim tržištima prisutni još od 2009. godine.

CineStar TV Channels obitelj u vlasništvu je  najvećeg  regionalnog distributera filmskog sadržaja Blitz film i video distribucija. Tvrtka Blitz film i video distribucija osnovana je 1992. godine i nakon više od 20 godina rada razvila se u vodećeg distributera filmskog sadržaja, ne samo na području Hrvatske već i u državama bivše Jugoslavije. Blitz film i video distribucija danas je dio Blitz grupe koja svoje tvrtke ima gotovo u svim zemljama u regiji (Slovenija, Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora i Makedonija).

Osnivanjem tvrtke Blitz CineStar, Blitz je postao suvlasnik lanca multipleksa CineStar i vodeći kino prikazivač u Hrvatskoj, koji je promišljenom marketinškom strategijom prilagođenom malom tržištu vratio publiku u kino dvorane. Zahvaljujući inventivnosti i postojanosti Blitz je stekao povjerenje najvećih filmskih studija kao što su Warner Bros Pictures International, Universal Pictures International, Paramount Pictures International, 20th Century Fox i DreamWorks Animation za ekskluzivnu distribuciju filmova u kinima, a ujedno je i ekskluzivni video distributer kompanija Sony Pictures Home Entertainment, Paramount Home Entertainment Global, DreamWorks Animation Home Entertainment LLC i Dreamworks LLC. Blitz također ima dugogodišnju i vrlo uspješnu suradnju i s brojnim nezavisnim kompanijama kao što su LionsGate, Mister Smith, Europa Corp, Lakeshore Entertainment, Summit Entertainment, Pathe Distribution, Studio Canale i drugima, čije filmove distribuira putem svih postojećih kanala distribucije filma. Za aktivaciju CineStar TV kanala kontaktirajte svog operatora.