ZAVIRITE U ŽIVOTE NAJVEĆIH FACA 20. STOLJEĆA

Nicki Lauda, Steve Jobs, princeza Diana javnosti su bili poznati samo sa svoje sportske, poslovne, odnosno humanitarne strane. O njihovim pri­vatnim životima nagađalo se mnogo, a znalo vrlo malo. Ciklus biografs­kih filmova na CineStar TV Premiere kanalima ovoga studenog ot­kriva tko su ustvari bile i kako su se ponašale najutjecajnije ličnosti proš­loga stoljeća daleko od fotoaparata i kamera.

Bio_92x132_V4

Ciklus biografskih filmova na CineStar TV Premiere kanalima otvara Ron Howard i Utrka života 7. studenog. Tjedan dana kasnije, 14. stu­denog, na programu je kinouspješnica Jobs, a 21. studenog gledatelji će imati priliku upoznati intimni svijet Princeze srca u velikom prošlogodiš­njem kinohitu Diana. 

http://youtu.be/knEvV2fHM7Y

Dvostruki dobitnik Oskara Ron Howard u Utrci života širokoj publici kroz legendarno suparništvo darovitog engleskog playboyja Jamesa Hunta (Chris Hemsworth) i njegovog discipliniranog austrijskog konkurenta Ni­kija Laude (Daniel Brühl) predstavlja zlatno doba automobilizma. Ova istinita priča o karizmatičnom Huntu i uvijek briljantnom Laudi otkriva nam njihove osobne živote te sukobe izvan i na trkaćoj stazi.

Steve Jobs potječe iz siromašne radničke obitelji, a u garaži svojih rodite­lja koji su ga posvojili pokrenuo je posao koji će kasnije u potpunosti pro­mijeniti način na koji živimo. Jobs je portret ovog originalnog inovatora i revolucionarnog poduzetnika koji prati ključno razdoblje u njegovom živo­tu, događaje od 1971. do 1991. U glavnoj je ulozi izvrsni Ashton Kutc­her.

Princeza Diana učinila je mnogo dobroga i povećala svijest javnosti o onome što proživljavaju žrtve mina. Ono kako se osjećala privatno imalo je veliki utjecaj na njezinu samouvjerenost i na to kakva je žena postala posebno pred kraj svoga života. Njezina veza s pakistanskim kardiokirur­gom Hasnatom Khanom uvelike je tome pridonijela, a o njoj prvi puta pro­govara film Diana Olivera Hirschbiegela s Naomi Watts u glavnoj ulo­zi. Film je dijelom sniman i u Hrvatskoj.

CineStar TV Premiere su premijerni filmski kanali koji pružaju odabir izme­đu najboljeg filmskog i  serijskog sadržaja, najbolje hollywoodske hitove, najbolje filmske naslove europske kinematografije,  ekskluzivne specijalne emisije i odlične serije. CineStar TV Premiere kanali godišnje donose više od 200 filmova, među kojima je barem 100-tinjak premijernih filmova, te više od 100-tinjak odabranih  vrhunskih i najpopularnijih kataloških filmskih hitova. Svi premijerni naslovi koji su imali svjetsku kino re­alizaciju prikazuju se sa odmakom od svega 12-16 mjeseci od po­četka prikazivanja u kinima! Programi se emitiraju u tehnologiji visoke razlučivosti HD. CineStar TV Premiere 1 HD i CineStar TV Premiere 2 HD emitiraju oštriju i kvalitetniju sliku s do četiri puta više detalja i živopisnim bojama.

Tako već ove jeseni na CineStar TV Premiere kanalima uživajte u TV pre­mijerama poznatih filmskih hitova poput Riddick: Vladar tame, Khum­ba, Legende u Vegasu, Tarzan, Igre gladi: Plamen, Paranoja, In­strumentarij smrtnika: Grad od kostiju, Plan za bijeg, Enderova ig­ra, kao i gore spomenutima Utrka života, Jobs i Diana, te mnogim drugima.

CineStar TV Premiere kanali dostupni su na platformama Bnet, VipTV, Op­tiTV, H1TV, AmisTv i Iskon TV.