ZENDAYA ZVIJEZDA U NAPETOJ DRAMI “IZAZIVAČI” – FILM LUCE GUADAGNINA

 

Zagreb 22.2.2024. – Ovog travnja, zakoračite na teniski teren kroz dramu ‘Challengers’, kinematografsko remek-djelo koje predstavlja Zendayju u njezinoj najtransformativnijoj ulozi do sada. ‘Challengers’ je intenzivno putovanje kroz dinamiku odnosa, moći i sporta, oživljeno vizijom redatelja Luce Guadagnina.

Zendaya utjelovljuje Tashi Duncan, bivše tenisko čudo od djeteta čija moć seže daleko izvan teniskih terena. Ova naracija vođena karakterom prepliće zamršenu priču o ljubavi, kontroli i natjecanju koja će vas ostaviti bez daha.

Film istražuje neobičnu perspektivu obogaćenu moćnom izvedbom Zendaye. Njezina interpretacija Tashi Duncan oživljava lik šarmom koji je istovremeno intenzivan i suptilan. Scenarij, bogat oštrim dijalozima i dojmljivim trenucima, obećava vas držati u iščekivanju do samog kraja.

Uz partituru Trenta Reznora, ‘Challengers’ je poslastica za uši jednako koliko i za oči. Dinamičnost vizualnog stila, zajedno sa stiliziranim prikazom likova, definira novu razinu filmske estetike.

‘Challengers’ nije samo sportska drama – to je razmišljanje o bitkama koje ponekad svi vodimo u životu i ljubavi, ali i film o kojem će svi govoriti.
Izazivači, u distribuciji Blitza, možete pogledati u svim kinima u travnju 2024.

Facebook: @BlitzHrvatska
Instagram: @BlitzHrvatska
TikTok: @BlitzFilm
YouTube: BlitzHrvatska