ZIMA PREMIJERNIH FILMOVA NALAZI SE NA CINESTAR TV PREMIERE KANALIMA

CineStar TV Premiere kanali predstavljaju nove filmove i serije koje će se premijerno prikazati na filmskim kanalima tijekom ove zime. Od blockbustera do kritički hvaljenih i vizualno impresivnih naslova, ove zime jedino što će biti teško jest pohvatati sve datume.

 

Povratak Hellboya

 

David Harbour u posljednje vrijeme je posvuda i to nam uopće ne smeta, a itekako smo se poradovali kada smo čuli da će upravo on preuzeti glavnu ulogu Hellboya u istoimenom filmu. Ako slučajno netko nije upoznat s Hellboyem, priča ide ovako: Hellboy je dobroćudan poludemon koji je prizvan na Zemlju iz pakla od strane nacističkih okultista. Otkriven od strane Amerikanaca, Hellboy dobiva novi dom i postaje ironična crvena gromada puna dobrote (više-manje). U nastavku iz 2019. godine, Hellboy se nalazi između prošlosti i sadašnjosti, nastojeći spriječiti atentat na sebe. TV premijera zakazana je za veljaču na CineStar TV Premiere 1 kanalu.

 

S druge strane, miljenica regionalne publike, Jennifer Lopez, na male ekrane vraća se u romantičnoj komediji Sad ili nikad (Second Act) koja nas uči kako je ulična pamet ponekad korisnija od bilo koje diplome. Radnja filma prati Mayu, trgovkinju koja već 15 godina radi isti posao u supermarketu. Nakon što očekivanu promociju dodijele nekom drugom, uz pomoć falsificiranog životopisa i najbolje prijateljice Joan dobije uredski posao iz snova. Jedini je problem što o tom poslu ne zna apsolutno ništa, a mora i ozbiljno poraditi na svom stilu.

 

Keanu Reeves i Winona Ryder glume Franka i Lindsay, goste koji su pozvani na vjenčanje, a zajedničko im je to da ne vole ništa živo, sve im smeta i ne podnose društvo drugih ljudi. Upravo će ta zajednička netrpeljivost postati ono što će ih približiti jedno drugome. Kako će sve završiti – velikom ljubavi ili velikom svađom? Ako ste se zaželjeli mizantropije i Keanua u malo mirnijem okruženju, svakako preporučujemo Kako uloviti neženju (Destination Wedding). TV premijera zakazana je za prosinac na CineStar TV Premiere 1 kanalu.

 

Film Nestali (Keepers) premijerno će se prikazati na CineStar TV Premiere 1, a temelji se na istinitoj priči o neobjašnjenoj lokalnoj legendi poznatoj kao misterij Flannanskog otočja. Radi se o jednom od najvećih misterija u škotskoj povijesti koji stručnjaci nisu posve uspjeli riješiti sve do danas kada su tri svjetioničara nestala bez traga, ostavljajući sve svoje stvari za sobom. Ni dan danas nisu pronađeni. Glavnu ulogu tumači Gerard Butler. TV premijera zakazana je za prosinac na CineStar TV Premiere 1 kanalu.

 

Uzbudljive i kritički hvaljene serije

 

Dvojnik (Counterpart) osvojio je srca kritike i publike već prvom epizodom, te se našao među probranim serijama koje su na Rotten Tomatoesu dobile čistih 100%. Serija nam predstavlja svakodnevicu smještenu u Berlin, no ubrzo saznajemo kako ispod grada postoji tajnoviti ulaz u paralelnu stvarnost, u kojemu svatko od nas ima svoje dvojnike.  Glavnu ulogu nosi J.K. Simmons koji je imponzantnom glumom savršeno utjelovio sebe i svojeg dvojnika iz paralelnog svijeta. Genijalnost njegove izvedbe vidljiva je i u praćenju same serije – točno znate kada ste u paralelnom Berlinu i kada se vratite u originalni Berlin. Prva i druga sezona Dvojnika prikazuje se premijerno na CineStar TV Premiere 1 kanalu.

 

Ljubitelji predivne fotografije i prirode u serijama sigurno će napasti oči na seriji Fortitude. Fortitude se diči svojom statistikom – smatra se najmirnijim gradom na svijetu, bez ikakvog kriminala, a kamo li ubojstva. No, istaknuti član zajednice uskoro je pronađen mrtav u svojemu domu, izvađene utrobe. Zadatak gradskog šerifa je po prvi put u životu otkriti tko je ubojica u mirnoj zajednici. Ova serija zaradila je pohvale kritike zbog probrane glumačke postave (Christoper Ecclestone, Stanley Tucci, Dennis Quaid, Michael Gambon, Robert Sheehan…), odličnog ritma i zastrašujuće prirode koja je dodatan mističan element. Sve tri sezone Fortitudea očekuju vas od siječnja na CineStar TV Premiere 1 kanalu.

 

Metalna zvijezda (Tin Star) uzbudljiva je drama koja se bavi britanskim detektivom i liječenim alkoholičarem (Tim Roth) koji se odluči sa svojom obitelji preseliti u Kanadu, u idilično mjesto Little Big Bear. Tamo postaje novi ravnatelj policije i tu počinje borba protiv vala organiziranog kriminala. Osim što se bori s novim nevoljama, uskoro ga sustiže i mračna prošlost koja ga povlači natrag na dno. Prvu i drugu sezonu Metalne zvijezde moći ćete pratiti od siječnja, odnosno veljače na CineStar TV Premiere 1 kanalu.

 

Nipošto manje uzbudljivi filmski hitovi

 

Prvi dio serijala o ljubavi i strasti dvoje mladih koja ne priznaje granice, Poslije svega (After), snimljen je prema bestseleru spisateljice Anne Todd. Roman je proglašen novom globalnom senzacijom i uspoređen je s Twilight sagom i erotsko-romantičnom trilogijom Pedest nijansi sive. Anna Todd je postala pravom internetskom senzacijom, ali i književnim fenomenom jer je knjigu Poslije svega napisala isključivo prema sugestijama obožavatelja na društvenoj mreži Wattpad. TV premijera zakazana je za veljaču na CineStar TV Premiere 1 kanalu.

 

Za ljubitelje animiranih filmova CineStar TV Premiere kanali pripremili su dva filma – Gospodin Link: U potrazi za skrivenim gradom (Missing Link) te Korgi: Kraljevski pas velikog srca (The Queen’s Corgi), sinkronizirane naslove koji će oduševiti sve uzraste, a prikazat će se početkom 2020. godine na CineStar TV Premiere 1 i 2 kanalima.

 

Šećer za kraj – Keanu Reevesa ćemo gledati i u filmu Replike (Replicas) koji je Reevesov povratak u znanstveno-fantastične vode. Film propitkuje etičnost povratka mrtvih u život, bavi se problemom suočavanja s modernom tehnologijom i kloniranjem obitelji u podrumu. Replike dolaze na CineStar TV Premiere 1 kanal u siječnju.

 

Potpuni raspored prikazivanja pronađite na poveznici: https://cinestartvchannels.hr/raspored/