ZNATE LI ŠTO VAŠI KUĆNI LJUBIMCI RADE DOK VAS NEMA KUĆI? ŽELITE LI ZNATI?

Jeste li se ikada zapitali što kućni ljubimci rade kada ih ostavimo same ku­ći? Animirani film TAJNI ŽIVOT LJUBIMACA donosi vam odgovor na to pitanje, odgovor kakav sigurno niste očekivali 😉

U jednoj zgradi njujorškog Manhattana posebno se ističe pas Max, omiljeni ljubimac kojega se svakodnevno pazi i mazi. No njegov se savršeni svijet okrene naopačke kada maleni mješanac Duke postane kandidat za novog najdražeg ljubimca njihova vlasnika.

Iako će od tog trenutka ova dva mala psića biti u svađi, smišljajući razne smicalice jedan za drugoga, udružit će se kada otkriju kako umiljati, bijeli pufasti zeko okuplja vojsku napuštenih životinja, želeći se osvetiti svim sre­tnim kućnim ljubimcima i njihovim vlasnicima. Zeko Snowball, zajedno sa svojom brojnom vojskom, pokušat će uzeti njihovu sreću!

https://youtu.be/DMXfRTf7-SE

Ovaj zabavni animirani film donose autori koji su pomogli da Gru ukrade Mjesec, a u hrvatska kina stiže na ljeto 2016. godine. Znamo da je to po­malo daleko, stoga dotad uživajte u prvom traileru ovog simpatičnog filma u distribuciji Blitz film i video distribucije.