KONTROVERZNI FILMSKI HITOVI NA MALIM EKRANIMA!

Televizijski program ljeti često ne nudi nove filmove, već vrti reprize repriza koje su svima dosadile. Uspjeli smo pronaći kanale koji su iznimka u moru istih programskih shema, a ujedno prikazuju najnovije filmske hitove. CineStar TV Premiere 1 i CineStar TV Premiere 2 kanali istaknuli su se na tržištu sa uvijek svježim filmovima, koji stižu nekoliko mjeseci nakon kina na male ekrane. Ovo ljeto CineStar TV Premiere kanali odlučili su prikazati kontroverzne hitove i popularne naslove, a mi izdvajamo nekoliko.

 

Predivna Blake Lively u napetom trileru

Lively, nekima poznata i kao žena Ryana Reynoldsa, prije nekoliko mjeseci zadivila je modne kritičare svojim modnim odabirom – naime, u svakodnevicu je uvrstila nošenje ženskih kostima sastavljenih od sakoa, prsluka i hlača. Uskoro se otkrilo kako je to bila PR priča oko njezinog novog filma „Slatka mala tajna“ kojega su opisali kao napet, glamurozan i duhoviti triler ispunjen prevratima, izdajama, tajnama, ljubavi i lojalnosti, ubojstvima i osveti.

Radnja filma je bazirana na debitantskom romanu Darcey Bell, te se vrti oko glamurozne Emily koja jednog dana netragom nestaje. Premijera filma na CineStar TV Premiere 1 kanalu je 21. srpnja u 20:05. Ponovno emitiranje provjerite na web stranici FILMA.

 

 

Serija koja je digla crkvu na noge

Kada je serija Propovjednik bila najavljena, crkva se pobunila jer je premisa serije doista bila zastrašujuća – Bog je zla osoba! Uz to, serija nas upoznaje s likom propovjednika koji voli piti, pušiti, ima upitnu moralnu pozadinu, a najbolji prijatelj mu je – vampir. Ova šašava premisa zapalila je fanove te je odmah postala najgledanija TV serija u nekim državama.

Propovjednik je nastao prema istoimenom stripu koji je i danas jedan od najcjenjenijih i najprljavijih štiva koje netko može uzeti u ruke. Zašto je Propovjednik „vražja“ serija provjerite od 12. kolovoza kada će se ponovno emitirati prva epizoda na CineStar TV Premiere 1 kanalu. Više o seriji potražite na linku PROPOVJEDNIK.

 

 

 

Producenti serije Stranger Things donose novi SF triler

Premiere kanali prikazat će zanimljiv SF triler „Kin“ čiju glumačku postavu uz Jamesa Franca, čine Carrie Moon, Zoë Kravitz, Dennis Quaid i mladi Myles Truitt. Priča prati bivšeg zatvorenika koji je u bijegu od federalnih vlasti, izvanzemaljskih vojnika i bande na čijem je čelu James Franco. Jedina pomoć mu je mlađi polubrat koji se slučajno dokopao izvanzemaljskog oružja. Braći ubrzo postaje jasno da se moraju dati u bijeg, a kao jedina zaštita dvojcu služi pronađeno misteriozno moćno oružje koje im je zadnja šansa za preživljavanje. „Kin“ će se premijerno prikazati 28. srpnja u 20 sati.

 

 

Nije slatko kao bombončić, ali je Pepermint

Jennifer Gardner nas oduševljava na društvenim mrežama, ali i u filmu Pepermint, adrenalinom nabijenom trileru i u svojoj najbolji ulozi do sada, za koju je naporno trenirala.

Jennifer Garner ima ulogu majke koja se budi iz kome nakon što su joj muž i kćer ubijeni u brutalnom napadu. Kad shvati da sustav štiti ubojice od pravde, njezina životna misija postaje osveta suprugove i djetetove smrti te provodi godine trenirajući kako bi pravdu uzela u svoje ruke. Pepermint i Jennifer otvaraju najvrući mjesec premijerom 3.8. na CineStar TV Premiere 1 kanalu u 20:20.

 

 

Kompletan raspored CineStar TV Channels možete provjeriti u rubrici RASPORED.