VALENTINOVO BIT ĆE JOŠ ROMANTIČNIJE UZ FILMSKE HITOVE NA CINESTAR TV 1 KANALU

 

 

Ove godine Valentinovo nećemo provesti u restoranu ili baru, već na najromantičnijem mjestu na svijetu – ispod dekice u toplini svog doma, uz CineStar TV Channels. Bilo da ovaj dan provodite s partnerom, prijateljem ili solo, romantični ste ili si još niste priznali da jeste, pripremili smo za vas bezvremenske romantične naslove kojima se uvijek rado vraćamo! Nedjelju, 14. veljače provedite uz pomno odabranu filmsku selekciju samo na CineStar TV 1 kanalu:

 

8:00 Gnomeo i Julija

Za dobro jutro – najveća ljubavna priča ikad ispričana… o vrtnim patuljcima. Radi se o zanimljivoj, duhovitoj i glazbenoj inačici ljubavne priče Rome i Julija u kojoj će uživati djeca, ali i odrasli. Shakespeareov bezvremenski klasik doživio je svoju duhovitu preobrazbu i smjestio se u najzabavnije moguće okruženje – vrt prepun patuljaka. Glas, i karakter likovima daju Emily Blunt, James McAvoy, Jason Statham i Michael Caine, dok su producenti David Furnish i Elton John, koji potpisuje i glazbu.

 

9:35 Samo prijatelji

Neki prijatelji doista jesu samo prijatelji. Druge pod svaku cijenu želimo vidjeti gole. Ryan Reynolds u ovoj genijalnoj romantičnoj komediji glumi čovjeka koji će igrom sudbine doći do prilike ponovnog osvajanja školske ljubavi i ispravljanja nanesene mu nepravde.

 

11.25 Mrzim Valentinovo

Ako ne mrzite filmove o Valentinovu, za vas je idealna romantičnu komedija o ženi koja bježi od ljubavi, ali na kraju ju sustigne muškarac njenog života. On je zgodan i zabavan i prije nego što oboje toga postanu svjesni, zaljube se jedno u drugo. Hoće li ta nova veza promijeniti njezinu filozofiju ljubavi?

 

13:10 Tako to ide

Tako to ide uzbudljiva je komedija Roba Reinera, koji je velikim klasikom Kad je Harry sreo Sally dokazao da zna snimati komedije i uspješno spajati humor s romantikom. Protagonisti su briljantni Michael Douglas u ulozi samoživog prodavača nekretnina i nezaboravna Diane Keaton u ulozi njegove susjede, neuspješne pjevačice koja svaki nastup upropasti pričanjem o svojem pokojnom suprugu.

 

15: 00 Kad ljubav udari u glavu

Bivši supružnici – vlasnik kompanije pred umirovljenjem (Pierce Brosnan) i predavačica (dvostruka oskarovka Emma Thompson), rastavljeni zbog njegove nevjere – ujedinit će se nakon što on iznenada dobije obavijest o ovrsi i dozna da su dionice njegove tvrtke postale bezvrijedne. Njihov plan? Premostiti razlike i ukrasti iznimno vrijedni dijamant koji će ih spasiti bankrota. Egzotične “bondovske“ lokacije, razne intrige, sulude potjere i romantika starog kova tijekom koje se ponovno raspiruju njihovi nekoć ugasli osjećaji, zadovoljit će i one najizbirljivije.

 

16:50 Ljubavni jackpot

Ona je još u igri. On tek ulazi u igru. Uz Justina Barthu, dobitnica Oscara® Catherine Zeta-Jones glumi prekrasnu samohranu majku koja se na svačije iznenađenje, pa tako i svoje, zaljubi u svog mnogo mlađeg susjeda od dvadesetak godina.

 

18:45 Dogodilo se na Manhattanu

Ova je ljubavna priča temeljena na događajima iz stvarnih života javnih osoba iz visokog društva Manhattana. Neodoljiva Jennifer Lopez je u ulozi spremačice luksuznog hotela koja igrom sudbine upoznaje zgodnog i bogatog nasljednika (Ralph Fiennes), koji je uvjeren da je ona pripadnica visokog društva i jedna od gošća hotela.

 

20:45 Bezvremenska Adaline

Prelijepa Blake Lively je zauvijek mlada u ulozi Adaline Bowman, rođene 1908., koja nakon automobilske nesreće prestane starjeti te u tijelu 27-godišnjakinje proživi gotovo cijelo 20. stoljeće. Zanimljivo je da njezin put kroz vrijeme prate i modne kuće Dior i Gucci koje su dizajnirale kostime za film, dodatno naglasivši profinjenost i eleganciju ove sjajne glumice uz koju u vodećim ulogama gledamo i zvijezde Harrisona Forda i Michiela Huismana.

 

22:50 Na kraju duge

Svjetski popularna priča Cecelie Ahern, autorice svjetskog bestelera “P.S. I Love You”, o muško-ženskom prijateljstvu koje je trajalo godinama napokon možete gledati na svom omiljenom CineStar TV 1 kanalu!